In Nyheder

Vi skifter navn til → Heart2Lead

Fra årsskiftet 2017 hedder vi “Heart2Lead” i stedet for “Leadership Development Unlimited”

Kære forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner

Her i forbindelse med årsskiftet skifter vi navn fra Leadership Development Unlimited til Heart2Lead. Det betyder at vi nu er i gang med at få det skiftet logo og navn ud på alt: Hjemmeside, facebook, Linkedin, materialer, visitkort m.m., hvilket er en større opgave, som vi håber at have på plads til årskiftet 2017.

Helt fra jeg grundlagde firmaet tilbage i 2005 har det været vigtigt for mig at vores firmanavn skulle sige noget om, hvad vi beskæftiger os med. Det gjorde vores eksisterende navn “Leadership Development Unlimited” absolut, men…

Der er adskillige, der har sagt, at det er meeget langt – både svært at sige, skrive og huske. Og vi oplever også selv, at det er lidt langt, når vi skal sige, hvor vi kommer fra. Der har også været andre situationer, hvor det bare har været lidt svært at få til at fungere.

Det har jeg nu taget konsekvensen af. Jeg har lagt hjernen i blød for at finde frem til et nyt og kortere navn, der stadig siger noget om, hvad vi beskæftiger os med og samtidig ikke er for mainstream og kedeligt.

Efter en længere kreativ proces er det blevet til “Heart2Lead”. Det ligger godt i maven, er let at sige og at huske. Og det siger i endnu højere grad noget om, hvad vi beskæftiger os med samtidig med, at det er mere personligt. Det har også den helt rigtige energi.

Recent Posts

Leave a Comment

Tilmelding Heart2Lead Inspiration

Tilmelding Heart2Lead Inspiration

Ja tak, jeg vil gerne modtage inspiration vedr. livsdesign, indre bæredygtighed, bevidsthedsudvikling, holistisk sundhed og lederskab m.m. i min inbox.

Du er nu tilmeldt Heart2Lead Inspiration. Tjek din inbox og bekræft tilmeldingen. Vi glæder os til at inspirere dig.

Tables of Ten