Global Leadership Foundation

Global Leadership Foundation

Heart2Lead er en del af Global Leadership Foundation Fellow Team

Vi repræsenterer Global Leadership Foundation i Danmark – som en del af deres Global Leadership Fellow Team (deres globale konsulentteam).

Global Leadership Foundation blev grundlagt i Australien i 2003 af Gayle Hardie og Malcolm Lazenby. De stiftede firmaet med den hensigt at hæve det emotionelle sundhedsniveau globalt – med udgangspunkt i tre principper, der guider dem, i alt hvad de arbejder med.

Global Leadership Foundation

LÆS OM DE TRE PRINCIPPER HER

Selverkendelse (at vi lærer os selv at kende)

Ledelse begynder med selvforståelse og opdagelse af vores eget potentiale. Dette omfatter at lære om vores preferencer, strategier og motivationer og måden hvorpå dette påvirker alle aspekter af vores liv. Særligt i forhold til den måde vi arbejder sammen med og leder andre.

Læs mere om princippet her >>

Samarbejde (at kunne engagere og inspirere andre til handling)

Ledelse omfatter at kunne engagere og inspirere andre til at opnå succes. At gøre en forskel i en hvilken som helst gruppe eller fællesskab afhænger af den enkeltes evne til samarbejde. Anerkendelsen af andres unikke behov skal balanceres med, hvordan vi bedst engagerer og inspirerer dem til at arbejde effektivt sammen og opnå succes.

Læs mere om princippet her >>

Stewardship (at arbejde med verden)

Ledelse omfatter en forpligtelse overfor den enkelte, fællesskabet, menneskeheden og planeten for at sikre bæredygtighed og trivsel for alle parter. Fremtidens succesfulde ledere ser ud til at blive dem, som involverer sig i og tænker på, hvordan de påvirker andre mennesker og deres omgivelser samt deres evne til at ”give tilbage” til deres lokalsamfund og fællesskabet.

Læs mere om princippet her >>

Global Leadership Foundation har siden begyndelsen overvejende arbejdet med vertikal udvikling (at øge bevidsthedsniveauet så vi bliver i stand til bevidst at vælge den måde, vi leder og påvirker andre).

Siden de startede, har de været med til at udvikle og styrke ledere i australske lokalsamfund med over 1.500 timers pro-bono arbejde og over 150.000,- AUD fra den fond de stiftede, da de grundlagde Global Leadership Foundation.

Disse ledere og virksomheder har bl.a. haft glæde af den økonomiske støtte fonden samt Global Leadership Foundations ekspertise inden for lederudvikling, bestyrelses- og forvaltningseffektivitet, facilitering, strategisk planlægning og kulturforandring m.m.

Se mere om Global Leadership Foundation her >>

Global Leadership Foundation

Lidt historie…

Peter og jeg mødte Gayle og Malcolm første gang på et Leadership program i Atlanta i 2008 og der var rigtig god kemi mellem os fra første dag. Vi holdt efterfølgende kontakten på mail og via jævnlige skypemøder.

Over årene havde Global Leadership Foundation opbygget et lokalt fellow team i Australien og omkring 2010 begyndte Gayle og Malcolm at overveje, hvordan de kunne dele deres intention, viden og arbejde på globalt plan.

I sommeren 2011 kom Gayle og Malcolm til Danmark og inviede os i deres ideer omkring fremtiden og vi blev en del af det globale fellow team, der var under opbygning.

Global Leadership Foundation

Bente Boe, Malcolm Lazenby & Gayle Hardie – 2011

Udover deres fellow team i Australien er der i dag Global Leadership Fellows i Nordamerika, Asien, Skandinavien/Europa. Se hele teamet her >>

Alle Global Leadership Fellows deler vision og verdenssyn med Global Leadership Foundation inkl. de tre principper. Det guider alle fellows i hvordan der arbejdes og kommunikeres i en slags fælles sprog i hverdagen – og er et kriterie for at blive fellow.

Fellow teamet deler viden og erfaring med hinanden. Global Leadership Foundation samler jævnligt deres fellows til events og retreats, hvor værktøjer, modeller og programmer deles og co-creates på tværs af teamet.

Global Leadership Foundation

Global Fellow Event Eastern Arrernte 2014

Global Leadership Foundation og Heart2Lead

Global Leadership Fellow Event Singapore 2015 – Grafisk facilitator: Devon Bunce

Global Leadership Foundation

Global Fellow Event Lissabon 2017

Global Leadership Foundation

Global Fellow Event Singapore 2015

Global Leadership Foundation

Global Fellow Event Dreux 2014

Global Leadership Foundation blev i 2015 B Corp certificeret

”Certificerede B Corporations© are leaders of a global movement of people using “business as a force for good”. They meet the highest standards of overall social and environmental performance, transparency and accountability and aspire to use the power of business to solve social and environmental problems.”

B-Corp

“The Emotionally Healthy Leader

Gayle og Malcolm er forfattere til bogen “The Emotionally Healthy Leader”.
Køb bogen her >>

Global Leadership Foundation

Tilmelding Heart2Lead Inspiration

Tilmelding Heart2Lead Inspiration

Ja tak, jeg vil gerne modtage inspiration vedr. livsdesign, indre bæredygtighed, bevidsthedsudvikling, holistisk sundhed og lederskab m.m. i min inbox.

Du er nu tilmeldt Heart2Lead Inspiration. Tjek din inbox og bekræft tilmeldingen. Vi glæder os til at inspirere dig.