STRESSCOACHING

STRESSCOACHING OG TRIVSELSCOACHING

Book Stresscoaching

Her kan du booke Stresscoaching sessioner og evt. intromøde. Du kan også stille spørgsmål vedr. coaching og få tilsendt priser.

Angiv i beskedfeltet, hvad din henvendelse drejer sig om. Når vi har modtaget din henvendelse vender vi hurtigst muligt tilbage.

Navn*

E-mail*

Telefon nr.*

Evt. virksomhed

Evt. stilling

Besked

Vi tilbyder stresscoaching og trivselscoaching udviklet til det moderne liv i en travl verden

Stresscoaching og trivselscoaching er for os to sider af samme sag. Vi leverer et helt nyt perspektiv på stress og trivsel, som tager udgangspunkt i at afdække, hvad der helt konkret gør, at du f.eks. føler dig presset på forskellig vis eller er ved at være udbrændt.

Book stresscoaching eller trivselscoaching

Vi tilbyder 1-1 coaching og det foregår via Skype eller på vores adresse.

Vi har fokus på at skabe varig transformation. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt et forløb på minimum 3 sessioner. Processen med at blive fri for stress er normalt længere end processen med at opbygge mere trivsel. Udgangspunktet afgør derfor antallet af sessioner.

Book coaching på formularen her på siden.

Se mere om intromøde nederst på siden.

Vores mål

Vores mål med stresscoaching og trivselscoaching er at du får afdækket hvad, der er årsag til at stressen er opstået. Og det er ofte en helt anden årsag end vi tror.

Ved at kende og forstå årsagen, kan vi meget præcist arbejde med at gå fra stress til trivsel.

Vi kan være fysiologisk stressede, mentalt stressede, emotionelt stressede eller spirituelt stressede. Og sommetider er det en kombination. Hvis vi ikke adresserer den præcise årsag, så er vi ikke i stand til at genskabe trivsel og sundhed i vores liv.

Hvis du føler dig stresset, hjælper vi dig med at afdække årsagen og give indsigt og forståelse. Vi anvender vores vertikale udviklingskort, som giver et meget præcist billede af et menneskes kapacitets- og sundhedstilstand. Og viser vejen til maksimal trivsel og sundhed.

Tag en lille mini stress test her >>

Dit udbytte

Afhængig af hvad emnet for din coaching er, vil du opleve at du efter et stress- eller trivselscoaching forløb hos, er blevet bedre til f.eks.

  • at mærke, hvad der trigger stress hos dig.
  • at forebygge stress, ved at være opmærksom på at skabe og vedligeholde fysiologisk, mental, emotionel og spirituel balance.
  • at sige fra overfor det, der aktiverer stress hos dig.
  • at styrke din kapacitet- og sundhed – og dermed robusthed overfor evt. ny stress.
  • at være tro mod dig selv og sige nej, til det, som skaber ubalance i dit liv.
  • at skabe en personlig livsrytme, der styrker din sundhed på de fire områder: fysiologisk, mentalt, emotionelt og spirituelt.
  • at mærke dig selv og lytte til dig selv. Du vil opleve det som om, du er blevet mere sensitiv, men det er blot et tegn på at du, i forhold til tidligere, nu mærker og lytter til dig selv.
  • at du stoler på din krop (instinkt), dit hoved (indsigt), dit hjerte (intuition) og din sjæl (universel visdom).

Din Coach – Bente Boe

Jeg er din coach på alle former for udfordringer i forbindelse med stress. Hvis du har spørgsmål til mig, er du velkommen til at sende dem her >>

Se mere om mig her >>

Business Coaching - Bente Boe

Bente Boe, Grundlægger og partner, Heart2Lead

Stresscoaching og trivselscoaching i et nyt perspektiv

Grunden til at du skal vælge mig som din stresscoach

Vi har en vores helt egen tilgang til coaching, der er en del af vores univers “De 4 nøgler til holistisk kapacitet og sundhed™”. Den tager udgangspunkt i, at de udfordringer (inkl. stress) et menneske oplever, opstår fordi der er nogle grundlæggende indre behov, der ikke bliver dækket. Så stress handler faktisk om manglende dækning af nogle helt grundlæggende behov.

Se mere om “De 4 nøgler til holistisk kapacitet og sundhed™” her >>

Jeg giver dig mulighed for ret præcist at få pin pointet hvilke indre udækkede behov, der er årsag til din stress eller manglende trivsel. Du får en forklaring på hvorfor, du oplever stress, hvad der ligger bag og det sikrer, at vi har det rette udgangspunkt for coachingprocessen.

Menneskelig kapacitet og sundhed

Introsmøde

Er du i tvivl om, hvorvidt coaching er noget for dig?

Start evt. med at booke en ½ times intromøde via skype (uden beregning), På intromødet afstemmer vi kemi og forventninger. Du får afklaret evt. tvivl og har mulighed for at stille spørgsmål. Du bliver introduceret til hvordan vi arbejder med coaching hos Heart2Lead. Og vi laver aftale om dato for første coachingsession.

Du skal være opmærksom på at intromødet, ikke er en coaching session.

Stresscoaching

Gem

Top- og bundfoto: Pixabay
Modeltegning: © Bente Boe

Gem

Tilmelding Heart2Lead News

Tilmelding Heart2Lead News

Ja tak, jeg vil gerne modtage seneste nyheder, inspiration, tilbud og andet spændende vedr. bæredygtig ledelse og lederskab i min inbox

Du er nu tilmeldt Heart2Lead News. Tjek din inbox og bekræft tilmeldingen. Vi glæder os til at holde dig ajour med seneste nyt vedr. ledelse og lederskab