ENNEAGRAM BENCHMARK

2011 Best Practices Enneagram Benchmark Rapport fra “The Enneagram In Business Network”

En Benchmark-undersøgelse foretaget i 2011 af ”The Enneagram In Business Network”.

Få tilsendt den 4-siders Benchmark-rapport som indeholder en sammenfatning af ”Best Practices” fra 72 virksomheder over hele verden, som har anvendt Enneagrammet i deres virksomheder i mindst 18 måneder med positive og vedvarende resultater.

Læs om de seks vigtigste kritiske succeskriterier, de 10 mest anvendte business-applikationer, tre overraskelser og de tre vigtigste fremtidige tendenser.

Obligatorisk læsning for alle, der anvender og kunne være interesseret i at anvende Enneagrammet til udvikling og samarbejde i organisationer.

Enneagram Benchmark Report
Billede: The Enneagram in Business

Virksomheder fra hele verden har deltaget i undersøgelsen

Virksomheder fra følgende lande har deltaget i Benchmark-undersøgelsen: Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Canada, Kina, Colombia, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Iran, Italien, Japan, Sydafrika, Thailand, USA og Uruguay.

Se mere om “The Enneagram in Business” her >

Hjælp os med at dele denne viden

Hjælp os med at sprede budskabet, således at vi kan nå vores mission: At bringe viden om og anvendelse af Enneagrammet – med udgangspunkt i høj kvalitet og integritet – ud til endnu flere mennesker både i Danmark og resten af verden.

Enneagram Benchmark

Gem

Top- og bundfoto: Pixabay

Gem

Tilmelding Heart2Lead Inspiration

Tilmelding Heart2Lead Inspiration

Ja tak, jeg vil gerne modtage inspiration vedr. livsdesign, indre bæredygtighed, bevidsthedsudvikling, holistisk sundhed og lederskab m.m. i min inbox.

Du er nu tilmeldt Heart2Lead Inspiration. Tjek din inbox og bekræft tilmeldingen. Vi glæder os til at inspirere dig.