ENNEAGRAMMET FOR VIRKSOMHEDER!

Enneagrammet for virksomheder

Udvikling af virksomhed og medarbejdere – med Enneagrammet

Giv dig selv og din organisation muligheden for at opleve en af de stærkeste modeller til lederudvikling, teamudvikling, personlig udvikling og kulturudvikling – og få det sat i spil i hverdagen.

Personlighedsmodellen Enneagrammet indgår som et værktøj i meget af det arbejde vi udfører, da det er en model, som giver maksimal indsigt i personlighedsmønstre og den grundlæggende motivation der ligger bag en given adfærd, holdninger og kommunikation. Det er samtidig også et formidabelt procesværktøj.

Vi har stort fokus på ikke blot at introducere til Enneagrammet og afdække personlighedsmønstre, men også at implementere og gøre det anvendeligt i praksis. Viden om Enneagrammet alene gør det nemlig ikke.

Enneagrammet for virksomheder

Gem

In-house udviklingsprogrammer med Enneagrammet

Vi tilbyder forskellige in-house udviklingsprogrammer med Enneagrammet både for ledere og teams, som skræddersys til de aktuelle udfordringer.

Programmerne indeholder tidstestede værktøjer –  der er en kombination af modeller og teorier fra organisationsudviklingsområdet og indsigter og teori om Enneagram­met. Programmerne er faciliterede, der er en høj grad af interaktivitet, det er intellektuelt stimulerende og det giver deltagerne rige muligheder for at træne nye færdigheder og adfærd.

Enneagram træningsværktøjerne der anvendes, er udviklet af Ginger Lapid-Bogda, “The Enneagram in Business”.

Værktøjerne er præcise, testet i praksis i over 25 år, professionelt designet og lette at anvende til mange forskellige udviklingsøvelser. Værktøjerne er udviklet til individuelt brug for ledere, medarbejdere, HR-personale, coaches og undervisere, som ønsker at bruge dem som træningsværktøjer i organisationen. Værktøjerne er i formater, som gør dem nemme og ligetil at anvende i hverdagen.

Enneagrammet for virksomheder

Ennegrammet i virksomheden – Effektiv udvikling med Enneagrammet

Vi tilbyder ét basismodul og syv forskellige supplerende moduler med organisatoriske anvendelser af Enneagrammet og et “Training the Enneagram in Business”-program. Alle moduler/programmer inkluderer opfølgende coaching.

Basismodulet er obligatorisk. De øvrige moduler kan sammensættes efter behov.

Basismodul + modul 1-7 = Professionel anvendelse af Enneagrammet i virksomheden (superbruger).

Forløbet tilrettelægges i samarbejde med den enkelte virksomhed.

Kontakt os her >> hvis du gerne vil høre mere om hvordan Enneagrammet kan tilpasses de aktuelle udfordringer i din virksomhed.

SE MERE OM DE 8 ENNEAGRAM MODULER HER >>

Basismodul: Afdæk din personlighedsstil – Selvindsigt og medmenneskelig indsigt
Modul 1: Kommuniker effektivt
Modul 2: Giv konstruktiv feedback
Modul 3: Konflikthåndtering
Modul 4: Skab højtydende teams
Modul 5: Bring dit lederskab op på et højere niveau
Modul 6: Meningsfuld coaching
Modul 7: Personlig og professionel transformation

Udvikling af lederskab med Enneagrammet

Hvilken type leder er du?

Enneagrammet giver dig indsigt i dit lederskabsparadigme – mentale modeller og antagelser om, hvad excellente ledere bør gøre – og fremhæver både dine ledelsesmæssige styrker og de mulige områder, der i sidste ende vil afspore dig, medmindre du træffer et valg om at udvikle disse.

Enneagrammet viser dig hvilke ledertalenter du skal sætte pris på hos dig selv og byder på konkrete udviklingsaktiviteter, der accelererer vækst i dit lederskab og dine potentialer.

Enneagrammet er kort sagt en personlighedsmodel, der kan bruges til at udvikle autentiske ledere globalt i det 21. århundrede. Et udviklingsprogram med Enneagrammet lærer dig, hvordan du bliver en autentisk og excellent leder med udgangspunkt i 7 grundlæggende og vigtige lederskabskompetencer.

Enneagrammet for ledere og teams

Gem

De 7 kernekompetencer i lederskab

Programmet indeholder træning i 7 lederskabskompetencer. Forløbet tilrettelægges i samarbejde med den enkelte virksomhed. Forudsætningerne er forudgående kendskab til og indsigt i Enneagrammet enten via vores basismodul i Enneagrammet eller anden lignende Enneagramuddannelse. BEMÆRK: Lederværktøjerne findes kun på engelsk.

Kontakt os her >> hvis du gerne vil høre mere om hvordan udviklingsprogrammerne kan tilpasses de aktuelle udfordringer i din virksomhed.

Udbyg din Enneagramviden og dine professionelle kompetencer. Oplev Enneagrammet når det sættes i spil i forbindelse med lederskab.

SE MERE OM DE 7 KERNEKOMPETENCER I LEDERSKAB HER >>

Udviklingsprogrammets 7 grundlæggende lederskabskompetencer:

Personal Skills:
1 – Strive for Self-Mastery
Enhance your Self-Mastery
Stretch your Leadership Paradigms
Your Leadership Compass – The 9 Leadership Paradigms

People Skills:
2 – Lead High-Performing Teams

3 – Become an Excellent Communicator
Enhance your Communication Skills

Leadership Skills:
4 – Take Charge of Change
5 – Make Optimal Decisions
Enhance your Decision Making

Business Skills:
6 – Drive for Results

7 – Know the Business: Think and Act Strategically

Kravet til den autentiske og excellente leder er, at han/hun har stærke kompetencer i inden for de 7 områder i lederskabs kompetence modellen.

Se mere om Enneagrammet og lederskab her >>

Enneagrammet for virksomheder

Gem

Top- og bundfoto: Pixabay
Modeltegninger: © The Enneagram in Business

Gem

Tilmelding Heart2Lead News

Tilmelding Heart2Lead News

Ja tak, jeg vil gerne modtage seneste nyheder, inspiration, tilbud og andet spændende vedr. bæredygtig ledelse og lederskab i min inbox

Du er nu tilmeldt Heart2Lead News. Tjek din inbox og bekræft tilmeldingen. Vi glæder os til at holde dig ajour med seneste nyt vedr. ledelse og lederskab